X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów starania 3 dni przed owulacją
Odpowiedz

starania 3 dni przed owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. Czy jest realna szansa na zajście w ciążę 3 dni przed owulką? Teoria mówi, że plemniki żyją 72 h a nawet dłużej. Ciekawa jestem jak teoria przekłada się na życie. Czy którejś z Was udało się przy staraniach kilka dni przed owulką?

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • aretes25 Znajoma

Wysłany: 9 lutego 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to mi raz lekarz powiedział "Nauka swoje, a organizm swoje. On już takie rzeczy widział, że nic go nie zdziwi"
    Mam koleżankę, która współżyła z tydzień przed owulką i zaszła. Mało tego - ma chłopca.
    Pozdrawiam

• JagnaJankowska Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja. Wspolzycie 8 dni przed ovulacja. Jedno jedyne w cyklu- ciaza blizniacza. Urodzilam tylko syna. Drugi aniolek odszedl w 7 tygodniu. Wszystko jest mozliwe, dlatego nie panikuje teraz, ze mamy serduszko 3 dni przed ovu :)

Dori1811, JennyXS, MamaChlopcow, Lucy2323 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ