X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów stosunek a wizyta u ginekologa
Odpowiedz

stosunek a wizyta u ginekologa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SYMPI Nowa

Wysłany: 8 marca 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisze tu bo pilnie zależy mi na pomocy...
    Kochane jak to jest ???
    Jutro mam wizytę u ginekologa...
    A dziś mam zielone światło... staramy się juz tak dlugo.... nie chcialabym stracić tego dnia.
    Czytałam troszkę i opinie są różne.
    Pomóżcie

• magdis Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to jest standardowa wizyta to nie ma przeciwwskazań to współżycia. Chyba że ma Ci np. pobierać cytologię, jakiś wymaz czy coś no to ewentualnie wtedy należałoby się wstrzymać. Jeśli tak nie jest to spokojnie działajcie :)

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ