X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów stosunek a wizyta u ginekologa
Odpowiedz

stosunek a wizyta u ginekologa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SYMPI Nowa

Wysłany: 8 marca 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisze tu bo pilnie zależy mi na pomocy...
    Kochane jak to jest ???
    Jutro mam wizytę u ginekologa...
    A dziś mam zielone światło... staramy się juz tak dlugo.... nie chcialabym stracić tego dnia.
    Czytałam troszkę i opinie są różne.
    Pomóżcie

• magdis Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to jest standardowa wizyta to nie ma przeciwwskazań to współżycia. Chyba że ma Ci np. pobierać cytologię, jakiś wymaz czy coś no to ewentualnie wtedy należałoby się wstrzymać. Jeśli tak nie jest to spokojnie działajcie :)

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ