X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów stosunek a wizyta u ginekologa
Odpowiedz

stosunek a wizyta u ginekologa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SYMPI Nowa

Wysłany: 8 marca 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisze tu bo pilnie zależy mi na pomocy...
    Kochane jak to jest ???
    Jutro mam wizytę u ginekologa...
    A dziś mam zielone światło... staramy się juz tak dlugo.... nie chcialabym stracić tego dnia.
    Czytałam troszkę i opinie są różne.
    Pomóżcie

• magdis Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to jest standardowa wizyta to nie ma przeciwwskazań to współżycia. Chyba że ma Ci np. pobierać cytologię, jakiś wymaz czy coś no to ewentualnie wtedy należałoby się wstrzymać. Jeśli tak nie jest to spokojnie działajcie :)

f2w3rjjg9rxvzya9.png
    km5suay3700g32yy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ