strasznie dziwny wykres
-
hej dziewczyny, zerknijcie na mój wykres please. Temperatura bardzo spada już od kilku dni ale wciąż powyżej kreski, czy myślicie, że jest szansa? Dziś wg OF 17 dzień fazy lutealnej, miesiączki nic nie zapowiada z objawów, test trzy dni temu (-). Ale ta niska temperatura...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 14:18
Zebra -
Rzeczywiście dziwny wykres, niestety te niskie temperatury nie zwiastują niczego dobrego... Jeśli możesz - powtórz jutro test, najlepiej rano z pierwszego moczu. Ale wydaje mi się, że jednak przyjdzie @.
Zebra lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
Dzięki... pewnie masz rację, nie nastawiam się, jutro pójdę do gina zapytać co się dzieje wg niego, zwłaszcza że duphaston odstawiony 3 dni temu a miesiączki nie widać.. a zawsze przychodziła na drugi dzień. Coś się pomieszało w hormonach chyba, a tak dobrze się cykl zapowiadał...
Zebra -
nick nieaktualny
-
No jest. Powyżej 38 stopni to już jest gorączka. A mierzyłaś sobie w ciągu dnia? Może masz jakąś infekcję...Starania o drugie dziecko
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Zamrożony 3AB -
nick nieaktualnyNie mierzyłam. Dobrze się czuję. Przeziębienie odpada. Ale zastanawiam się czy taka temperatura nie jest spowodowana wysokim OB. Pęcherz wyleczony ostatnio, ale rodzinny zalecił dentystę. Poprzedni cykl też się wachała temperatura, niezależnie od pory dnia. Zaczęłam mierzyć od połowy wtedy. Dziewczyny powiedziały żeby mierzyć zaraz po przebudzeniu i się do tego dostosowałam. Że wysoka była w 1dc to ok, potem spadła ale dzisiaj znowu w górę @ się już kończy a tu taki skok...
-
nick nieaktualny
-
To musi być jakiś stan zapalny albo infekcja.Starania o drugie dziecko
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Zamrożony 3AB -