X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • daisy37 Koleżanka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, proszę o radę :-) to mój 19dc i obserwując szyjke, mam wrażenie ze jest tak nisko jakby miała mi za moment wyjść. Dodam że jest twarda i zamknięta. Czy to coś niepokojącego? Z góry dzięki za poradę :-)

da9bfb0f0152f9ad92119aa23d7aaecb.png
  • daisy37 Koleżanka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę pomóżcie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odpowiedzi niestety nieznam .. lecz może ktoś z was mi by mógł wyjaśnić, w jaki sposób ją sie obserwuje ?

• daisy37 Koleżanka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkładając paluszka i dotykając :-)

• Izaczek Ekspertka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daisy37 wrote:
    Proszę pomóżcie :-)
    zawsze po owulacji szyjka opada i w tedy jest nisko

Izaczek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ