Temperatura :)
-
Witam! Jestem tu nowa i dopiero od tego cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę. Czy mój wykres na chwilę obecną jest prawidłowy i czy może nastąpić jeszcze skok temperatury? Staram się dokonywać pomiaru o tej samej porze, ale czy sam fakt np. wstania z łóżka po termometr może zaburzać pomiar?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 19:47
-
Jak długie masz cykle?staraj się zawsze mierzyć o stałej porze(temp. zmienia się w ciągu dnia)badasz szyjkę?,patrzysz na śluz?,Ovu nie zaznaczył Ci jeszcze owulacji,może jakbyś się badała było by łatwiej.Test owulacyjny pozytywny-musi być kreska taka sama jak ta druga(kolor),lub ciemniejsza.Zapisuj też objawy jakie towarzyszą Ci danego dnia.ignite
-
Hej zaczęłam mierzyć temperature od tego cyklu muszę zawsze o 7 przed wstaniem w ustach mam dziwny ten wykres cykle mam 25-26 dni
https://ovufriend.pl/graph/
9dfd6e4662843c4e6a8de623f1f47d30Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 14:38
Marryy lubi tę wiadomość
-
hej! Czytałam, że każdy wysiłek fizyczny wpływa na temperaturę. Nawet wstanie z łóżka po przebudzeniu, aby wziąć termometr. Temperaturę musisz mierzyć zaraz po przebudzeniu,najlepiej o stałej porze. Termometr musisz mieć dostępny " na wyciągnięcie ręki "..
-