temperatura a choroba
-
nick nieaktualnyMam pytanko w związku z moją chorobą którą przechodzę od 14.12. Jak widać na wykresie temperatury w 20-22 dc oznaczyłam jako zaburzenia. Teraz już czuję się dobrze i dzisiaj temp miałam 36,8, jednak o godz 15 już wskoczyła na 37,2. Czy możliwy jest aż tak wysoki skok temperatury w ciągu dnia, czy może jeszcze dzisiejszą temperaturę powinnam oznaczyć jako zaburzoną?
Troszke pokrzyżowała mi choroba moją obserwację ... -
Dziewczyny zawsze mierze temp w ustach i od 2 dni temp mi poszła w góre zwłaszcza wczoraj kiepsko sie czułam, łamało mnie w kościach, okropny ból gardła. Z reguły miałam temp 36,4; 36,3. a dzis 36,7. w dodatki robie testy owu i 14 dia cyklu miałam trudny w odczycie wynik bo raczej pozytywny ale 13 i 15 dnia cyklu tez robiłam testy i wyniki były neg ;( czyli podejrzewam ze tego 14 tez wynik był neg tylko moja ogromna chęć dziecka i wyobraźnia podkoloryzowały ten wynik.. prosze o komentarz mojej obecnej sytuacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 08:18
-
Zobaczysz to niestety dopiero po kilku nastpnych tempkach. Ja nigdy nie moge wylapac testu owu pozytywnego a owulacja wystepuje. Musisz poczekac kilka dni. Mi choroba zaburzyla wykres i mialam cykl bezowulacyjny...czasami niektore dziewczyny maja takie lamanie w kosciach wlasnie w czasie owulacji. Ciezko.
-