X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów temperatura na początku cyklu
Odpowiedz

temperatura na początku cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ze takich pytań jest masa ale niepokoje się :( w ostatnim syklu zaczęłam mierzyć temke od połowy cyklu i była na poziomie 36,9 i 37 stopnie a teraz jestem na początku kolejnego i dalej mam to samo... czy to oznacza że nie jajeczkuje?

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby to stwierdzic musisz zmierzyc caly cykl (przynajmniej od 5dc). Poza tym zadzja sie cykle bezowulacyjne 1-2 do roku.

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam ten sam problem, nie bardzo wiem czy w ogole mam owulacje...i czy dany termometr (elektr) jest ok. Bo jak widze wahania są duze mimo, iż mierze temp o tej samej porze dnia

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ