Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura po przebudzeniu
Odpowiedz

Temperatura po przebudzeniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pytanie.
    Czy może być jakaś znaczna różnica w temperaturach gdy obudził mnie budzik (wyrwana ze snu) a gdy obudziłam się sama przed? Od 3 dni budzę się wcześniej i martwię się, że te moje podwyższone temperatury są przekłamane...

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mierzysz o tej samej porze to uważam,że nie ma to znaczenia,plus minus pół godziny przed stałą porą jest ok.Chyba,że w nocy się budzisz i nie masz nieprzerwanego snu przez min.3 godziny,wtedy jest zakłócone.
    Powodzenia!🤞

• Kaziaa Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2020, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak z mierzeniem temperatury przy zmianie czasu? Zegary przestawiamy przecież o godzinę a pod uwagę bierzemy regularne pomiary dokonywane o tej samej porze... :D

Starania od X.2019
    10.08.2020 ⏸️
    11.08.20 bHCG 30,75 ❤️
    13.08.20 bHCG 116,9 :)
    🤰Okruszku, zostań z nami ♥️
    oar8yx8d57cjppf5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ