X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura po przebudzeniu
Odpowiedz

Temperatura po przebudzeniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pytanie.
    Czy może być jakaś znaczna różnica w temperaturach gdy obudził mnie budzik (wyrwana ze snu) a gdy obudziłam się sama przed? Od 3 dni budzę się wcześniej i martwię się, że te moje podwyższone temperatury są przekłamane...

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mierzysz o tej samej porze to uważam,że nie ma to znaczenia,plus minus pół godziny przed stałą porą jest ok.Chyba,że w nocy się budzisz i nie masz nieprzerwanego snu przez min.3 godziny,wtedy jest zakłócone.
    Powodzenia!🤞

• Kaziaa Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2020, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak z mierzeniem temperatury przy zmianie czasu? Zegary przestawiamy przecież o godzinę a pod uwagę bierzemy regularne pomiary dokonywane o tej samej porze... :D

Starania od X.2019
    10.08.2020 ⏸️
    11.08.20 bHCG 30,75 ❤️
    13.08.20 bHCG 116,9 :)
    🤰Okruszku, zostań z nami ♥️
    oar8yx8d57cjppf5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ