X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura po przebudzeniu
Odpowiedz

Temperatura po przebudzeniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam pytanie.
    Czy może być jakaś znaczna różnica w temperaturach gdy obudził mnie budzik (wyrwana ze snu) a gdy obudziłam się sama przed? Od 3 dni budzę się wcześniej i martwię się, że te moje podwyższone temperatury są przekłamane...

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mierzysz o tej samej porze to uważam,że nie ma to znaczenia,plus minus pół godziny przed stałą porą jest ok.Chyba,że w nocy się budzisz i nie masz nieprzerwanego snu przez min.3 godziny,wtedy jest zakłócone.
    Powodzenia!🤞

• Kaziaa Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2020, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak z mierzeniem temperatury przy zmianie czasu? Zegary przestawiamy przecież o godzinę a pod uwagę bierzemy regularne pomiary dokonywane o tej samej porze... :D

Starania od X.2019
    10.08.2020 ⏸️
    11.08.20 bHCG 30,75 ❤️
    13.08.20 bHCG 116,9 :)
    🤰Okruszku, zostań z nami ♥️
    oar8yx8d57cjppf5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ