Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów temperatura podstawowa w kolejnych cyklach
Odpowiedz

temperatura podstawowa w kolejnych cyklach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anagallis Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie podobną temperaturę podstawową w kolejnych cyklach? Mierze temp. 4 cykl - w poprzednich cyklach miałam PTC na poziomie 36.4-36.44. Zaczynam mierzyć temperaturę po @. Przedwczoraj pierwszy pomiar - 6dc - temperatura 36.40, Wczoraj 7 dc - 36.65 (myślałam, że to jakaś anomalia, bo wstawałam w nocy do toalety), a dziś znowu 36.67. Takie temperatury to ja mam po owu.

PCOS, io, hashimoto
    17 cykl starań - szczęśliwy (Gonal F) :)
    2nn33e3ks70huhws.png

• terka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie grzejesz np bardziej w mieszkaniu przez ostatnie dni? Albo masz jakieś zmiany w otoczeniu (cieplejsza kołdra itp)?

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ