X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura w całym cyklu
Odpowiedz

Temperatura w całym cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy to jest dziwne że po okresie 6 dc temp w pochwie wynosi 37,7 a przed miesiączką było 37,5 nie powinna spadac

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się że nie powinna spadać, przed owulacja temp spada a po wzrasta także wydaje mi się że jest wporzadku. Ale pewności nie mam

d0799ed4a452afd24373bc20179063bf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ