WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura w całym cyklu
Odpowiedz

Temperatura w całym cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy to jest dziwne że po okresie 6 dc temp w pochwie wynosi 37,7 a przed miesiączką było 37,5 nie powinna spadac

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się że nie powinna spadać, przed owulacja temp spada a po wzrasta także wydaje mi się że jest wporzadku. Ale pewności nie mam

d0799ed4a452afd24373bc20179063bf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ