X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Temperatura w całym cyklu
Odpowiedz

Temperatura w całym cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy to jest dziwne że po okresie 6 dc temp w pochwie wynosi 37,7 a przed miesiączką było 37,5 nie powinna spadac

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się że nie powinna spadać, przed owulacja temp spada a po wzrasta także wydaje mi się że jest wporzadku. Ale pewności nie mam

d0799ed4a452afd24373bc20179063bf.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ