Termin @
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje mocno za odpowiedz. Ja niestety jeszcze malo wiem w tych tematach. Wykresu nie robie, bo sie lecze z Clo. W pierwszym cyklu nie mierzylam temp bo nie wiem czy to ma sens skoro jest monitoring. Niestety u mnie Clo podano po badaniach hormonalych i usg bez wyczekiwania na @ i 5dc bo wszystko po 80 dniach cyklu wygladalo jak na poczatku cyklu. Dlatego tez trudno mi wogole powiedziec ile dni ma moj cykl. No to moge miec malenka nadzieje? A moze byc tak ze pomimo ze przypuszczana owu byla w 14dc ten cykl bedzie trwal np dni 40?Asiasia
-
Asiasia wrote:A moze byc tak ze pomimo ze przypuszczana owu byla w 14dc ten cykl bedzie trwal np dni 40?
Ja akurat w to mocno wątpie. Jesli tak jak mowisz owulacja byłaby np 14dc to cykl nie bedzie Ci trwał 40 dni, bo długośc fazy lutealnej jest niezmienna. Jeśli trwa 13 dni to cykl skonczy sie 27dc.
-
Dziekuje Wam kochane za odpowiedzi. Narazie testow nie robie i czekam….tchorz ze mnie, a moze boje sie rozczarowania? Przypuszczane owu byla u mnie 09.02 wiec jest 15dni po. W Internecie jest napisane ze faza lutealna moze miec miedzy 12-16 dni. Wiec (nie) czekam do jutra...Asiasia