Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Termin @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam :) Trzymajcie kciuki

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnij swoj wykres ☺

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko nie robie wykresu/nie mierze temp. Jestem na CLO z monitoringiem, wiec nie ma raczej sensu z ta temp. Co myslisz?

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wtedy bede mogla Ci napisac "powodzenia" ☺ nie musisz nic prpwadzic

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony. Negatywny :/ ale to taki z allegro wiec sama nie wiem. @ nadal nie ma… w pt do ginki ide

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj do piatku, ja ide jutro, ale nawet nie robie testow, bo jestem pewna, ze nic z tego :) dzis powtarzalam progesteron, jutro wyniki, a pozniej o 16.30 gin. Nie lam sie ;)

0d1yflw1ktiwk49i.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ