X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Termin @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam :) Trzymajcie kciuki

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnij swoj wykres ☺

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko nie robie wykresu/nie mierze temp. Jestem na CLO z monitoringiem, wiec nie ma raczej sensu z ta temp. Co myslisz?

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wtedy bede mogla Ci napisac "powodzenia" ☺ nie musisz nic prpwadzic

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony. Negatywny :/ ale to taki z allegro wiec sama nie wiem. @ nadal nie ma… w pt do ginki ide

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj do piatku, ja ide jutro, ale nawet nie robie testow, bo jestem pewna, ze nic z tego :) dzis powtarzalam progesteron, jutro wyniki, a pozniej o 16.30 gin. Nie lam sie ;)

0d1yflw1ktiwk49i.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ