X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Termin @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam :) Trzymajcie kciuki

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepnij swoj wykres ☺

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko nie robie wykresu/nie mierze temp. Jestem na CLO z monitoringiem, wiec nie ma raczej sensu z ta temp. Co myslisz?

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wtedy bede mogla Ci napisac "powodzenia" ☺ nie musisz nic prpwadzic

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony. Negatywny :/ ale to taki z allegro wiec sama nie wiem. @ nadal nie ma… w pt do ginki ide

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj do piatku, ja ide jutro, ale nawet nie robie testow, bo jestem pewna, ze nic z tego :) dzis powtarzalam progesteron, jutro wyniki, a pozniej o 16.30 gin. Nie lam sie ;)

0d1yflw1ktiwk49i.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ