X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Test negatywny a plamienia
Odpowiedz

Test negatywny a plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M5ilena Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2019, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Od 20 miesiecy staram sie zajsc w 2 ciaze. Niestety bez powodzenia. Cykle mam 28-29 dniowe. Dzis 32 dzien, okresu brak, chociaz od pol8dnia co jakies kilka godzin mam bardzooo skapa wydzieline ( sluz plodny zabarwiony na rozowo ). Okolo 17:00 zrobilam test. Negatywny. Nie mam objawow tak naorawde zadnych. Piersi mnie bolą, ale przed kazda zblizajaca sie @ bola. Mam czestomocz od wczoraj, to fakt. Ale jesli jestem w ciazy, to test nadal by nie wyszedl pozytywny ? Przestalam mierzyc temp kilka miesiecy temu, bo spadajaca temp pod koniec cyklu doprowadzala mnie do depresji. Obecnie obserwuje tylko sluz i swoje cialo. Czy ktos cos, jakis pomysl? Podobna sytuacja ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 19:51

Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań

💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩
  • LaBellePerle Autorytet

Wysłany: 14 maja 2019, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak się rozwinęła sytuacja?

preg.png

17.04.2023 14:00 - Amelia, 4060g, 51 cm SN
    14.10.2021 13:54 - Oliwia, 4150g 53cm SN
    27.09.2020 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm CC

"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2019, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M5ilena wrote:
    Witam. Od 20 miesiecy staram sie zajsc w 2 ciaze. Niestety bez powodzenia. Cykle mam 28-29 dniowe. Dzis 32 dzien, okresu brak, chociaz od pol8dnia co jakies kilka godzin mam bardzooo skapa wydzieline ( sluz plodny zabarwiony na rozowo ). Okolo 17:00 zrobilam test. Negatywny. Nie mam objawow tak naorawde zadnych. Piersi mnie bolą, ale przed kazda zblizajaca sie @ bola. Mam czestomocz od wczoraj, to fakt. Ale jesli jestem w ciazy, to test nadal by nie wyszedl pozytywny ? Przestalam mierzyc temp kilka miesiecy temu, bo spadajaca temp pod koniec cyklu doprowadzala mnie do depresji. Obecnie obserwuje tylko sluz i swoje cialo. Czy ktos cos, jakis pomysl? Podobna sytuacja ?

Też jestem ciekawa??

• M5ilena Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres przyszedl 34 dnia cyklu.

Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań

💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ