Test negatywny a plamienia
-
Witam. Od 20 miesiecy staram sie zajsc w 2 ciaze. Niestety bez powodzenia. Cykle mam 28-29 dniowe. Dzis 32 dzien, okresu brak, chociaz od pol8dnia co jakies kilka godzin mam bardzooo skapa wydzieline ( sluz plodny zabarwiony na rozowo ). Okolo 17:00 zrobilam test. Negatywny. Nie mam objawow tak naorawde zadnych. Piersi mnie bolą, ale przed kazda zblizajaca sie @ bola. Mam czestomocz od wczoraj, to fakt. Ale jesli jestem w ciazy, to test nadal by nie wyszedl pozytywny ? Przestalam mierzyc temp kilka miesiecy temu, bo spadajaca temp pod koniec cyklu doprowadzala mnie do depresji. Obecnie obserwuje tylko sluz i swoje cialo. Czy ktos cos, jakis pomysl? Podobna sytuacja ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 19:51
Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
I jak się rozwinęła sytuacja?
-
nick nieaktualnyM5ilena wrote:Witam. Od 20 miesiecy staram sie zajsc w 2 ciaze. Niestety bez powodzenia. Cykle mam 28-29 dniowe. Dzis 32 dzien, okresu brak, chociaz od pol8dnia co jakies kilka godzin mam bardzooo skapa wydzieline ( sluz plodny zabarwiony na rozowo ). Okolo 17:00 zrobilam test. Negatywny. Nie mam objawow tak naorawde zadnych. Piersi mnie bolą, ale przed kazda zblizajaca sie @ bola. Mam czestomocz od wczoraj, to fakt. Ale jesli jestem w ciazy, to test nadal by nie wyszedl pozytywny ? Przestalam mierzyc temp kilka miesiecy temu, bo spadajaca temp pod koniec cyklu doprowadzala mnie do depresji. Obecnie obserwuje tylko sluz i swoje cialo. Czy ktos cos, jakis pomysl? Podobna sytuacja ?
Też jestem ciekawa?? -