X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów test owulacyjny pozytywny a temperatura szaleje
Odpowiedz

test owulacyjny pozytywny a temperatura szaleje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem tu nowa a powodem jak u kazdej pewnie jest to ,ze staramy sie z partnerem o drugie dziecko juz od 9 miesiecy ,w ciaze zaszlam w listopadzie ale poronilam w 5 tyg ,teraz starania rozpoczely sie znowu lecz w tym miesiacu nie wiem co sie dzieje ,zazwyczaj na tym etapie po owu mialam juz stala temperatre 37 a w tym cyklu skacze a to w gore a to w dol 2-3 kreski.pytanie jest takie czy mimo iz test owu byl bardzo pozytywny to ta temperatura moze oznaczac iz sie mylil lub cos jest nie tak ??z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Wasz wszystkie (nie wiem czy moj wykres sie wyswietlil zebyscie zerknely ale mam nadzieje ,ze tak :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 09:38

<3
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/b5eb5a2de11c50adcf6d8fd49d1d066f

<3
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taki sam problem w tym cyklu...testy owu były pozytywne, a skoku brak. Nadal czekam na owulacje, ale wydaje mi się, że cykl stracony :(

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi temperatura dzis skoczyla do 37.1 ale reszta czyli szyjka jak i sluz juz nie wskazuja na owulacj wiec tez wydaje mi sie ,ze jakies anomalia w tym cyklu u mnie wystapily.Glowa do gory kiedys nam sie musi udac !:)

<3
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulad11 ja w Twoim cyklu nie widzę jak na razie żadnych anomalii...:) a testy owulacyjne jak juz Ci wspominałam nie potwierdzają owulki.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa moze troche zle to ujelam: ) po prostu temperatura w tym cyklu jakos skacze dziwnie calkowicie inaczej niz w poprzednich cyklach bo tam zawsze przed owu byla nizsza niz ta a po owu skok i tak sie trzymala .nie moge naniesc poprzednich miesiecy bo stracilam telefon w ktorym mialam wszystkie dane :(

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ