Test pozytywny, objawów brak
-
Witam dziewczyny.
Według ovufriend okres powinnam dostać dwa dni temu. Nie mam żadnych objawów ani na okres (ani tym bardziej na ciążę), ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj wieczorem i dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska jest chociaż nie tak mocna jak pierwsza. Poleciałam rano na bete i czekam jak na szpilkach za wynikami. Czy któraś z was miała pozytywne testy, a mimo to nie była w ciąży? -
CzekającaNaCud wrote:Witam dziewczyny.
Według ovufriend okres powinnam dostać dwa dni temu. Nie mam żadnych objawów ani na okres (ani tym bardziej na ciążę), ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj wieczorem i dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska jest chociaż nie tak mocna jak pierwsza. Poleciałam rano na bete i czekam jak na szpilkach za wynikami. Czy któraś z was miała pozytywne testy, a mimo to nie była w ciąży?
Były przypadki że testy były fałszywie pozytywne. Beta z krwi z reguły jest nieomylna, jeśli jest wykonana minimum 2 tygodnie od owulacji (zagnieżdżenie zarodka może być nawet w 12 dniu po owulacji).♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
siesiepy wrote:Były przypadki że testy były fałszywie pozytywne. Beta z krwi z reguły jest nieomylna, jeśli jest wykonana minimum 2 tygodnie od owulacji (zagnieżdżenie zarodka może być nawet w 12 dniu po owulacji).
siesiepy lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -