X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Test pozytywny, objawów brak
Odpowiedz

Test pozytywny, objawów brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekającaNaCud Debiutantka

Wysłany: 9 września 2022, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Według ovufriend okres powinnam dostać dwa dni temu. Nie mam żadnych objawów ani na okres (ani tym bardziej na ciążę), ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj wieczorem i dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska jest chociaż nie tak mocna jak pierwsza. Poleciałam rano na bete i czekam jak na szpilkach za wynikami. Czy któraś z was miała pozytywne testy, a mimo to nie była w ciąży?

• Mamcia86 Nowa

Wysłany: 9 września 2022, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Mam 2 dzieci i za każdym razem gdy test był pozytywny byłam w ciąży ;)

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 9 września 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaNaCud wrote:
    Witam dziewczyny.
    Według ovufriend okres powinnam dostać dwa dni temu. Nie mam żadnych objawów ani na okres (ani tym bardziej na ciążę), ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj wieczorem i dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska jest chociaż nie tak mocna jak pierwsza. Poleciałam rano na bete i czekam jak na szpilkach za wynikami. Czy któraś z was miała pozytywne testy, a mimo to nie była w ciąży?

Były przypadki że testy były fałszywie pozytywne. Beta z krwi z reguły jest nieomylna, jeśli jest wykonana minimum 2 tygodnie od owulacji (zagnieżdżenie zarodka może być nawet w 12 dniu po owulacji).

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
    30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
    11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
    20.08 4mm 🥨 i 💓
    9.09 2,86cm i 178💓
    preg.png

Dominująca jędza 🥰
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 9 września 2022, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Były przypadki że testy były fałszywie pozytywne. Beta z krwi z reguły jest nieomylna, jeśli jest wykonana minimum 2 tygodnie od owulacji (zagnieżdżenie zarodka może być nawet w 12 dniu po owulacji).
    I masz ten wynik?

siesiepy lubi tę wiadomość

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • CzekającaNaCud Debiutantka

Wysłany: 10 września 2022, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    213,8

siesiepy, oli23, Mamcia86, dominikawa lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ