X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Test pozytywny, objawów brak
Odpowiedz

Test pozytywny, objawów brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekającaNaCud Debiutantka

Wysłany: 9 września 2022, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Według ovufriend okres powinnam dostać dwa dni temu. Nie mam żadnych objawów ani na okres (ani tym bardziej na ciążę), ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj wieczorem i dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska jest chociaż nie tak mocna jak pierwsza. Poleciałam rano na bete i czekam jak na szpilkach za wynikami. Czy któraś z was miała pozytywne testy, a mimo to nie była w ciąży?

• Mamcia86 Nowa

Wysłany: 9 września 2022, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Mam 2 dzieci i za każdym razem gdy test był pozytywny byłam w ciąży ;)

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 9 września 2022, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającaNaCud wrote:
    Witam dziewczyny.
    Według ovufriend okres powinnam dostać dwa dni temu. Nie mam żadnych objawów ani na okres (ani tym bardziej na ciążę), ale nie wytrzymałam i zrobiłam test wczoraj wieczorem i dzisiaj z porannego moczu. Druga kreska jest chociaż nie tak mocna jak pierwsza. Poleciałam rano na bete i czekam jak na szpilkach za wynikami. Czy któraś z was miała pozytywne testy, a mimo to nie była w ciąży?

Były przypadki że testy były fałszywie pozytywne. Beta z krwi z reguły jest nieomylna, jeśli jest wykonana minimum 2 tygodnie od owulacji (zagnieżdżenie zarodka może być nawet w 12 dniu po owulacji).

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
    🌈naturals 🙈
    30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9

~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat
  • Ewiwi Autorytet

Wysłany: 9 września 2022, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Były przypadki że testy były fałszywie pozytywne. Beta z krwi z reguły jest nieomylna, jeśli jest wykonana minimum 2 tygodnie od owulacji (zagnieżdżenie zarodka może być nawet w 12 dniu po owulacji).
    I masz ten wynik?

siesiepy lubi tę wiadomość

*starania od XI 2021
    *maj 2022 beta 30
    *15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
    *euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem
  • CzekającaNaCud Debiutantka

Wysłany: 10 września 2022, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    213,8

siesiepy, oli23, Mamcia86, dominikawa lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ