X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Testosteron, prolaktyna
Odpowiedz

Testosteron, prolaktyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pszczczółka Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę o poradę. Chcę zrobić badanie testosteronu (na własną rękę bo mój ginekolog stwierdzić że nie trzeba robić już innych badań). Nie wiem tylko w którym dniu ... Gdzieś przeczytałam, że w 3 d.c. a w innym artykule, że w 20 d.c.
    To samo z prolaktyną... Help :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dzien cyklu najlepiej ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna mozesz raze z testosteronem. A progesteron od 21 do 28 dnia cyklu ale zawsze przed .miesiaczka.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ