testy owulacyjne rano czy wieczorem ?
-
Pozwole się podpiąć pod temat i dorzucę pytanie - czy można pić przed testami? Bo słyszałam, że należy przez dwie godziny przed testowaniem powstrzymać się od picia dużej ilości płynów...czy to prawda?
a co do pory robienia testów... słyszałam dwie propozycje - albo żeby robić wieczorem, mniej więcej o stałych porach, albo żeby wykonywać je i rano i wieczorem, bo mocz poranny nie daje prawdziwego obrazu. Podkreślam, że to wiedza zasłyszana, nie potwierdzona medycznie.25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Na instrukcjach dołączanych do testów owulacyjnych jest wyraźnie napisane, że do testowania nie należy używać porannego moczu, nie należy również wykonywać testów po godzinie 20...najlepiej robić je o stałej porze i dwie godziny przed testem pić mniej niż zwykle
-
A z tą herbatą to ciekawostka dla mnie, i ciężko mi będzie tego uniknąć. Bo ja to chyba uzależniona od herbaty jestem ;P non stop lato zima rano w południe wieczorem non stop herbata i to w takim mega kubku co wygląda jak wiadro
Misi@ lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyMarta8880 wrote:A z tą herbatą to ciekawostka dla mnie, i ciężko mi będzie tego uniknąć. Bo ja to chyba uzależniona od herbaty jestem ;P non stop lato zima rano w południe wieczorem non stop herbata i to w takim mega kubku co wygląda jak wiadro
Marta8880 lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam koło godziny 16/17 zdarzało się i 18/19 . Ich byłam tak bardziej pewna bo tak to robiłam też rano gdyż dziennie robiłam ich 3 więc z każdej godziny miałam tak na prawdę . I bardziej wierzyłam tym wieczorowym , na górze dziewczyny mają rację . Najlepsza pora to jednak pod wieczór albo po prostu wieczorkiem na spokojnie
Pozdrawiam ! -