X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Testy paskowe facelle
Odpowiedz

Testy paskowe facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Jakie macie przeżycia z testami PASKOWYMI facelle?

Czy kiedyś was oszukał?
    Bardzo proszę o odpowiedź

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Ja używałam kilka razy ciazowego facelle o czułości 10 i zawsze wiarygodnie pokazywał.

Jak beta była 0.1 nigdy nie pokazywał żadnego cienia. Ale kiedyś przy becie ok. 3 pokazał mi jakiś mikro cień. Więc nie moge powiedzieć nic złego.

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2020, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyszedł negatyw a godzinę później poszłam na betę i była 21.4....

• ElenaM Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2020, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyszedł tak kompletny cień cienia że bardziej miałam wrażenie że sobie go wmawiam. Robiłam w sobotę. Czułość 25. W niedzielę zrobiłam bobotest z czułością 10 i wyszedł biel vizira. Przeryczalam cały dzień. A w poniedziałek wyszła mi beta... Obecnie 32 tyg ciąży :)

Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
    Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
    Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna

8.07.2019 1 IUI- :(
    29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
    05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰
  • Ona34 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2020, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi pokazał 2 kreski - po tygodniu beta poniżej 0,1 i @ ….

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ