X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ułożenie szyjki macicy
Odpowiedz

Ułożenie szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 7 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dwa pytania:
    1: jeśli wkładam palca do pochwy dalej, czuje opór, jest to twarde, muszę sie nagimnastykować, żeby dotknąć kanał szyjki to ta szyjka jest wysoko czy nisko?
    2. Jak wkładam palca do pochwy, natykam się na ujscie szjki macicy to jest ona wysoko czy nisko?

• nataliyaa Znajoma

Wysłany: 7 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo? mogę prosićoo odpowiedzi?

• gigsa Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli bez problemu ją dotykasz to jest albo nisko, albo średnio. Jeśli natomiast jest wysoko to ledwo ja dosięgasz palcem

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ