X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Ułożenie szyjki macicy
Odpowiedz

Ułożenie szyjki macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nataliyaa Znajoma

Wysłany: 7 września 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dwa pytania:
    1: jeśli wkładam palca do pochwy dalej, czuje opór, jest to twarde, muszę sie nagimnastykować, żeby dotknąć kanał szyjki to ta szyjka jest wysoko czy nisko?
    2. Jak wkładam palca do pochwy, natykam się na ujscie szjki macicy to jest ona wysoko czy nisko?

• nataliyaa Znajoma

Wysłany: 7 września 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo? mogę prosićoo odpowiedzi?

• gigsa Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli bez problemu ją dotykasz to jest albo nisko, albo średnio. Jeśli natomiast jest wysoko to ledwo ja dosięgasz palcem

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ