X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wakacje, wykres i brak dostępu do ovufriend
Odpowiedz

wakacje, wykres i brak dostępu do ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jarochatka Koleżanka

Wysłany: 18 lipca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!
    Jestem tutaj nowicjuszką i kilka pytań mi się nasuwa. Za kilka dni jadę na wakacje na 2tyg. i nie będę miała dostępu do internetu i nie będę jak miała zapisywać tutaj swoich obserwacji. Na co zwrócić uwagę przy "ręcznym" prowadzeniu swojego wykresu? Dodam, że moje cykle są nieregularne (28-44dni, średnio co 35), a chciałabym zażywać olej z wiesiołka. Dzisiaj zaczął misię nowy cykl.
    Dziękuję Wam za pomoc!!!

relgsg18oeupuct2.png
    c55fskjor5o41ne6.png

30.08.2014 [*]- mój Maluszek 5tc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:47

Mira, Jarochatka lubią tę wiadomość

• Mira Znajoma

Wysłany: 18 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam na telefonie aplikację (womanlog) i tam zapisuję żeby mi nie uciekło jeśli akurat nie mogę wejść na OF. Polecam ten sposób:)

gigsa, Idgie lubią tę wiadomość

• Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:48

gigsa lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np. zapisuję w kalendarzyku i potem wpisuję w OF

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Jarochatka Koleżanka

Wysłany: 18 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny!!
    Jesteście niezastąpione :)

relgsg18oeupuct2.png
    c55fskjor5o41ne6.png

30.08.2014 [*]- mój Maluszek 5tc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ