X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wczesna owu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona_39 Autorytet

Wysłany: 8 września 2024, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też tak macie, że aplikacja wyznacza Wam owulację po kliknięciu bólu jajnika? Dziś u mnie 6 dc, owu miałam mieć 12.09, kliknęłam ból lewego jajnika i owu wskoczyła na dziś. Wczorajszy i dzisiejszy test owu negatywny.

• aszin Autorytet

Wysłany: 8 września 2024, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_39 wrote:
    Czy Wy też tak macie, że aplikacja wyznacza Wam owulację po kliknięciu bólu jajnika? Dziś u mnie 6 dc, owu miałam mieć 12.09, kliknęłam ból lewego jajnika i owu wskoczyła na dziś. Wczorajszy i dzisiejszy test owu negatywny.
    Tak działa algorytm, ale aplikacja zapewne nie wyznaczyla owulacji, tylko prognozowany dzień owulacji, to różnica. Będzie się to zmieniało w trakcie wpisywania innych objawów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2024, 14:52

Kasiekkk, Ona_39 lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

3 stymulacje Clostilbegyt ✖️

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp

🔜 Konsultacja andrologiczna
    IVF?

Staję na głowie, by lecieć do chmur
    Do licha, spadam znów w dół
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2024, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Tak działa algorytm, ale aplikacja zapewne nie wyznaczyla owulacji, tylko prognozowany dzień owulacji, to różnica. Będzie się to zmieniało w trakcie wpisywania innych objawów :)

Dokładnie tak, przerywaną linią to tylko prognoza :)

• Asiek87 Koleżanka

Wysłany: 8 września 2024, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny , jesli bede mierzyć temperaturę codziennie po 9 rano po obudzeniu czy będzie ona wiarygodna ? Czy powinna być wcześniej ?

• suzume Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2024, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze żeby mierzyć ją o stałej porze, więc jeśli codziennie wstajesz o 9 i wtedy będziesz mierzyć to wydaje mi się że spoko

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ