Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wczesna owu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona_39 Ekspertka

Wysłany: 8 września, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też tak macie, że aplikacja wyznacza Wam owulację po kliknięciu bólu jajnika? Dziś u mnie 6 dc, owu miałam mieć 12.09, kliknęłam ból lewego jajnika i owu wskoczyła na dziś. Wczorajszy i dzisiejszy test owu negatywny.

• aszin Autorytet

Wysłany: 8 września, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_39 wrote:
    Czy Wy też tak macie, że aplikacja wyznacza Wam owulację po kliknięciu bólu jajnika? Dziś u mnie 6 dc, owu miałam mieć 12.09, kliknęłam ból lewego jajnika i owu wskoczyła na dziś. Wczorajszy i dzisiejszy test owu negatywny.
    Tak działa algorytm, ale aplikacja zapewne nie wyznaczyla owulacji, tylko prognozowany dzień owulacji, to różnica. Będzie się to zmieniało w trakcie wpisywania innych objawów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września, 14:52

Kasiekkk, Ona_39 lubią tę wiadomość

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    8cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Tak działa algorytm, ale aplikacja zapewne nie wyznaczyla owulacji, tylko prognozowany dzień owulacji, to różnica. Będzie się to zmieniało w trakcie wpisywania innych objawów :)

Dokładnie tak, przerywaną linią to tylko prognoza :)

• Asiek87 Debiutantka

Wysłany: 8 września, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny , jesli bede mierzyć temperaturę codziennie po 9 rano po obudzeniu czy będzie ona wiarygodna ? Czy powinna być wcześniej ?

• suzume Przyjaciółka

Wysłany: 11 września, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze żeby mierzyć ją o stałej porze, więc jeśli codziennie wstajesz o 9 i wtedy będziesz mierzyć to wydaje mi się że spoko

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ