WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wczesna owu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ona_39 Autorytet

Wysłany: 8 września 2024, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy też tak macie, że aplikacja wyznacza Wam owulację po kliknięciu bólu jajnika? Dziś u mnie 6 dc, owu miałam mieć 12.09, kliknęłam ból lewego jajnika i owu wskoczyła na dziś. Wczorajszy i dzisiejszy test owu negatywny.

• aszin Autorytet

Wysłany: 8 września 2024, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona_39 wrote:
    Czy Wy też tak macie, że aplikacja wyznacza Wam owulację po kliknięciu bólu jajnika? Dziś u mnie 6 dc, owu miałam mieć 12.09, kliknęłam ból lewego jajnika i owu wskoczyła na dziś. Wczorajszy i dzisiejszy test owu negatywny.
    Tak działa algorytm, ale aplikacja zapewne nie wyznaczyla owulacji, tylko prognozowany dzień owulacji, to różnica. Będzie się to zmieniało w trakcie wpisywania innych objawów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2024, 14:52

Kasiekkk, Ona_39 lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.
    z przerwami

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ✔️ AMH - 3,63ng/ml
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌

🔜 HSG

💉Neoparin+💊 Acard150

„ Słońce, przestań się już bać
    Wysuń się zza chmur i świeć…”

✨ 2025 ✨🙏
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2024, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Tak działa algorytm, ale aplikacja zapewne nie wyznaczyla owulacji, tylko prognozowany dzień owulacji, to różnica. Będzie się to zmieniało w trakcie wpisywania innych objawów :)

Dokładnie tak, przerywaną linią to tylko prognoza :)

• Asiek87 Koleżanka

Wysłany: 8 września 2024, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny , jesli bede mierzyć temperaturę codziennie po 9 rano po obudzeniu czy będzie ona wiarygodna ? Czy powinna być wcześniej ?

• suzume Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2024, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze żeby mierzyć ją o stałej porze, więc jeśli codziennie wstajesz o 9 i wtedy będziesz mierzyć to wydaje mi się że spoko

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ