Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wczesne pobudki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aga2319 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 20:13

• Izabela82 Debiutantka

Wysłany: 2 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godzinę sprawdzania ustalasz sama, jeśli pasuje Ci 5.30 to niech tak zostanie. Zasada jest taka, że mierzysz ją po co najmniej 3 godzinach nieprzerwanego snu, więc sprawdzanie po ,,dosypianiu" zafałszuje wynik. Ja mam ostatnio kłopoty ze snem i budzę się między 4 a 5 i wtedy sprawdzam. Później śpię dalej. Pozdrawiam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:19

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ