Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wiele pytań....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka_xx Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, powiedzcie mi czy jest sens w ogóle myśleć że mogło się udać.
    Test owu prawie pozytyw 14dc, 15 DC późno wieczorem ok. 23 przytulanki. Później i wcześniej testy owu zdecydowanie negatywne.
    Moje owulki wg testów zwykle były ok. 18 DC, a tym razem byłam 16 DC u gin i mówiła że jest ciałko żółte więc owulacja już była. Podejrzewam że była w nocy z 14 na 15 bo miałam ogromny ból jajnika jakby mnie ktoś ukuł.

Nie wiem jak tutaj dodać mój wykres. Cykle zwykle 30-33 dni, dziś 27 DC, test negatywny. Jest w ogóle szansa? Komórka jajowa jest ponoć zdolna do działania tylko 12h, wydaje mi się że minęło na pewno dłużej od ukłucia do przytulanek.

Chciałam nie mieć nadziei żeby znów nie mieć załamki, ale jest to silniejsze ode mnie. To nasz ósmy cykl.

Edit: Może tak zobaczycie wykres

07bed899fec1ea002b47fee36040cbe8.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2023, 13:29

👩 26 l. ➡️ IO, AMH 2,77 mg/ml
    💊Letrox 75, Siofor 500 XR
    🧑 34 l. 👌🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ