X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wiele pytań....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka_xx Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, powiedzcie mi czy jest sens w ogóle myśleć że mogło się udać.
    Test owu prawie pozytyw 14dc, 15 DC późno wieczorem ok. 23 przytulanki. Później i wcześniej testy owu zdecydowanie negatywne.
    Moje owulki wg testów zwykle były ok. 18 DC, a tym razem byłam 16 DC u gin i mówiła że jest ciałko żółte więc owulacja już była. Podejrzewam że była w nocy z 14 na 15 bo miałam ogromny ból jajnika jakby mnie ktoś ukuł.

Nie wiem jak tutaj dodać mój wykres. Cykle zwykle 30-33 dni, dziś 27 DC, test negatywny. Jest w ogóle szansa? Komórka jajowa jest ponoć zdolna do działania tylko 12h, wydaje mi się że minęło na pewno dłużej od ukłucia do przytulanek.

Chciałam nie mieć nadziei żeby znów nie mieć załamki, ale jest to silniejsze ode mnie. To nasz ósmy cykl.

Edit: Może tak zobaczycie wykres

07bed899fec1ea002b47fee36040cbe8.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2023, 13:29

👩 26 l. ➡️ IO, AMH 2,77 mg/ml
    💊Letrox 75, Siofor 500 XR
    🧑 34 l. 👌🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ