X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wiele pytań....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natka_xx Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, powiedzcie mi czy jest sens w ogóle myśleć że mogło się udać.
    Test owu prawie pozytyw 14dc, 15 DC późno wieczorem ok. 23 przytulanki. Później i wcześniej testy owu zdecydowanie negatywne.
    Moje owulki wg testów zwykle były ok. 18 DC, a tym razem byłam 16 DC u gin i mówiła że jest ciałko żółte więc owulacja już była. Podejrzewam że była w nocy z 14 na 15 bo miałam ogromny ból jajnika jakby mnie ktoś ukuł.

Nie wiem jak tutaj dodać mój wykres. Cykle zwykle 30-33 dni, dziś 27 DC, test negatywny. Jest w ogóle szansa? Komórka jajowa jest ponoć zdolna do działania tylko 12h, wydaje mi się że minęło na pewno dłużej od ukłucia do przytulanek.

Chciałam nie mieć nadziei żeby znów nie mieć załamki, ale jest to silniejsze ode mnie. To nasz ósmy cykl.

Edit: Może tak zobaczycie wykres

07bed899fec1ea002b47fee36040cbe8.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2023, 13:29

👩 27 l.
    🧑 35 l.

Starania od 08.2022
    IVF - start 05.2025

Pierwsza procedura: 05/06.2025 ❌
    13 pęcherzyków, 9 spunktowanych, 7 kumulusów, 4 dojrzałe komórki, 0 zarodków

Druga procedura: 09.2025
    🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ