X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wrażliwe piersi podczas owulacji
Odpowiedz

Wrażliwe piersi podczas owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hermiona5 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie do dziewczyn, które dobrze znają swoje cykle i u których występuje tkliwość piersi:

Czy obserwujecie u siebie tkliwość piersi w dniu owulacji czy dopiero po (jako objaw, że owulacja miała miejsce)?

Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi, ponieważ ja wrażliwe piersi mam od zawsze w okresie okołoowulacyjnym, ale nie jestem w stanie jednoznacznie określić czy tkliwość występuje już w dniu owulacji czy dopiero później 🤔🤔🤔

Pycia lubi tę wiadomość

age.png

👶 02.03.2023 💖 2600g bobasa 10/10pkt • 9cs 🍀 • 29.06 ⏸ • 24.10 345g • 02.11 480g • 30.11 750g • 19.12 1175g • 25.01 2050g • 15.02 2400g
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2022, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zawsze po owu, tak 5 dni po zaczynam mieć wrażliwe piersi, w poprzednim cyklu to aż mnie bolały, nie pamiętam żebym kiedyś tak miała I ta wrażliwość zanika jakieś 4 dni przed okresem.

• Pycia Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku tkliwość, a czasem nawet ból, piersi występuje na 4/5 dni przed miesiączką. :)

• JoannaWK Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po owu a przed okresem ale w nie kazdym cyklu mnie bolą piersi

Starania o pierwsze bobo.
    Aktywnie od 05.2022
    Stwierdzone PCOS
    Inozytol od 09.2022

⏸️💪 19.11.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ