Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wrażliwe piersi podczas owulacji
Odpowiedz

Wrażliwe piersi podczas owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Hermiona5 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam pytanie do dziewczyn, które dobrze znają swoje cykle i u których występuje tkliwość piersi:

Czy obserwujecie u siebie tkliwość piersi w dniu owulacji czy dopiero po (jako objaw, że owulacja miała miejsce)?

Jestem ciekawa Waszych odpowiedzi, ponieważ ja wrażliwe piersi mam od zawsze w okresie okołoowulacyjnym, ale nie jestem w stanie jednoznacznie określić czy tkliwość występuje już w dniu owulacji czy dopiero później 🤔🤔🤔

Pycia lubi tę wiadomość

94’ 👫 94’
    03.2023 córeczka 💖

29.07.2025 ⏸️ 12dpo
    20.08.2025 5mm 🦐
    30.09.2025 I prenatalne - ryzyka niskie

25.11.2025 (20+2) 340g - połówkowe - dziewczynka 💖
    22.12.2025 (24+1) 710g
    07.01.2026 (26+4) 985g

preg.png
  • Księżna Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2022, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zawsze po owu, tak 5 dni po zaczynam mieć wrażliwe piersi, w poprzednim cyklu to aż mnie bolały, nie pamiętam żebym kiedyś tak miała I ta wrażliwość zanika jakieś 4 dni przed okresem.

• Pycia Nowa

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku tkliwość, a czasem nawet ból, piersi występuje na 4/5 dni przed miesiączką. :)

• JoannaWK Przyjaciółka

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po owu a przed okresem ale w nie kazdym cyklu mnie bolą piersi

Starania o pierwsze bobo.
    Aktywnie od 05.2022
    Stwierdzone PCOS
    Inozytol od 09.2022

⏸️💪 19.11.2022
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ