Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wspomagacz progesteron
Odpowiedz

wspomagacz progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • massaudalosie Nowa

Wysłany: 10 marca 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Bylam aktywna tutaj w 2016 roku (w grudniu 2016 udało mi się zajść w ciąże)
    Mam cudownego 6miesięcznego synka.
    Robiłam dzisiaj generalne porządki i znalazłam mój cudowny lek, który pomógł mi zajść w ciąże i ją podtrzymać (miałam krwiaka w 9-12 tc)
    Zostało mi opakowanie 45 tabletek (bez 5) Jest to progesteron, utrogestan.
    Tutaj znalazłam troszkę więcej informacji:
    https://www.dokteronline.com/pl/utrogestan

Mam opakowienie 40 tab. po 200mg
    Chętnie pomogę i odsprzedam którejś staraczce za znacznie mniejszą kwotę i tym samym dołożę synusiowi na spacerówkę :)

koszt 100zł

• Zuza1 Znajoma

Wysłany: 24 maja 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    massaudalosie wrote:
    Cześć! Bylam aktywna tutaj w 2016 roku (w grudniu 2016 udało mi się zajść w ciąże)
    Mam cudownego 6miesięcznego synka.
    Robiłam dzisiaj generalne porządki i znalazłam mój cudowny lek, który pomógł mi zajść w ciąże i ją podtrzymać (miałam krwiaka w 9-12 tc)
    Zostało mi opakowanie 45 tabletek (bez 5) Jest to progesteron, utrogestan.
    Tutaj znalazłam troszkę więcej informacji:
    https://www.dokteronline.com/pl/utrogestan

Mam opakowienie 40 tab. po 200mg
    Chętnie pomogę i odsprzedam którejś staraczce za znacznie mniejszą kwotę i tym samym dołożę synusiowi na spacerówkę :)

koszt 100zł
    Przecież utrogeston w Czechach za 30 tabletek płace 180 kc.

Zuza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ