X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wydruk wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nilakshi Koleżanka

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podłączam się z pytaniem do koleżanki :) Próbował ktoś drukować wykres z długiego cyklu?

1usadf9hv0znxknt.png
    f2w3dqk3wj2i88rk.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja drukuję pierwszą część a potem przesuwam suwak i drukuję drugą część. Niestety środkowa część wykresu się powtarza ale innej opcji nie znalazłam.

• Asta Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydruk -> właściwości -> orientacja strony zmienić na "pozioma"
    Powinno zadziałać.

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • pp2018 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie próbowałam zmienić orientacj strony, ale rzeczywiście ucina przy normalnym drukowaniu długich cykli.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ