X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co uwazacie na temat mojego wykresu? jestem nowa wiecej wykresów nie mam :(

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

• paola1205 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanko, uspokój się. To po pierwsze:) Po drugie nie jesteśmy (a bynajmniej ja nie jestem) w stanie określić twojego wykresu, ponieważ jest dopiero co rozpoczęty i mało w nim jakichkolwiek informacji, nie mamy Twoich poprzednich wykresów, więc też ciężko coś stwierdzić. Trudno cokolwiek powiedzieć. U mnie też wystąpił taki jednodniowy wysoki skok, który o niczym nie świadczy. Zacznij obserwować śluz, mierz temperaturę, jeżeli masz problem z określeniem owulacji, możesz wspomóc się testami owulacyjnymi, a jeżeli podejrzewasz że możesz być w ciąży to po prostu zrób test ciążowy :)

km5stv73b57ghe1m.png
  • kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odpowiedz poprostu dziwił mnie taki skok temperatury

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ