X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co uwazacie na temat mojego wykresu? jestem nowa wiecej wykresów nie mam :(

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

• paola1205 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanko, uspokój się. To po pierwsze:) Po drugie nie jesteśmy (a bynajmniej ja nie jestem) w stanie określić twojego wykresu, ponieważ jest dopiero co rozpoczęty i mało w nim jakichkolwiek informacji, nie mamy Twoich poprzednich wykresów, więc też ciężko coś stwierdzić. Trudno cokolwiek powiedzieć. U mnie też wystąpił taki jednodniowy wysoki skok, który o niczym nie świadczy. Zacznij obserwować śluz, mierz temperaturę, jeżeli masz problem z określeniem owulacji, możesz wspomóc się testami owulacyjnymi, a jeżeli podejrzewasz że możesz być w ciąży to po prostu zrób test ciążowy :)

km5stv73b57ghe1m.png
  • kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odpowiedz poprostu dziwił mnie taki skok temperatury

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ