X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co uwazacie na temat mojego wykresu? jestem nowa wiecej wykresów nie mam :(

• kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ???

• paola1205 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanko, uspokój się. To po pierwsze:) Po drugie nie jesteśmy (a bynajmniej ja nie jestem) w stanie określić twojego wykresu, ponieważ jest dopiero co rozpoczęty i mało w nim jakichkolwiek informacji, nie mamy Twoich poprzednich wykresów, więc też ciężko coś stwierdzić. Trudno cokolwiek powiedzieć. U mnie też wystąpił taki jednodniowy wysoki skok, który o niczym nie świadczy. Zacznij obserwować śluz, mierz temperaturę, jeżeli masz problem z określeniem owulacji, możesz wspomóc się testami owulacyjnymi, a jeżeli podejrzewasz że możesz być w ciąży to po prostu zrób test ciążowy :)

km5stv73b57ghe1m.png
  • kim88 Koleżanka

Wysłany: 29 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odpowiedz poprostu dziwił mnie taki skok temperatury

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ