Wykres analiza
-
Cześć jestem tu nowa, od dwóch miesięcy staramy sie o bobasa i wcale nie jest tak łatwo jakby sie wydawało. Cykle mam nieregularne, dlatego w tym miesiącu jestem wspomagana duphastonem. Ostatnią tabletkę wzięłam w środę ( 24 dc), od wczoraj ( 27 dc) mam brązowy okres, bóle krzyża i podbrzusza. Dodatkowo wczoraj temp spadła do 36.2 a dziś skończyła o 3 kreski. Ogólnie nie naleŻę do osób z wysoką temperaturą ale w tym cyklu jest jakos inaczej. Czy jest ktoś kto zna sie na analizie tych wykresów temp? Co sądzicie o moim? Szansa przepadła?Aga
-
Nie masz udostępnionego wykresu. Tutaj jest większość dziewczyn które starają się już od kilku m-cy lub lat więc dobrze wiemy że to nie jest takie łatwe, ja już się staram ponad rok,mam już jedno dziecko a teraz się staram o drugie i wiem jak jest ciężko. Zrób sobie rano test ciążowy lub zrób badania krwi betaHCG , progesteron i wszystko będzie wiadome.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 23:08
maj -
nick nieaktualnyAga250 wrote:Cześć jestem tu nowa, od dwóch miesięcy staramy sie o bobasa i wcale nie jest tak łatwo jakby sie wydawało. Cykle mam nieregularne, dlatego w tym miesiącu jestem wspomagana duphastonem. Ostatnią tabletkę wzięłam w środę ( 24 dc), od wczoraj ( 27 dc) mam brązowy okres, bóle krzyża i podbrzusza. Dodatkowo wczoraj temp spadła do 36.2 a dziś skończyła o 3 kreski. Ogólnie nie naleŻę do osób z wysoką temperaturą ale w tym cyklu jest jakos inaczej. Czy jest ktoś kto zna sie na analizie tych wykresów temp? Co sądzicie o moim? Szansa przepadła?
Najpierw wypadałoby zrobić komplet badań.
Plamienia nie są dobrą oznaką jeśli to nie jest @.
Po odstawieniu Dupka prawdopodobnie spadł mocno progesteron i stąd pojawiło się plamienie.
Jutro postaram się wkleić tabelki z badaniami. -