X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres - help

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aleksandra Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pomocy... to mój pierwszy cykl, w którym udało mi się uzyskać kilka pomiarów (niestety nie wszystkie, ale może w przyszłym będzie lepiej ;) ) Dopiero zaczynam z NPR.

Proszę napiszcie czy w tym cyklu mam szansę na ciążę? Mam kilka objawów, które mocno mnie zastanawiają, ale z drugiej strony to może taki szyderczy PMS... :D

Dzięki :)

• aleksandra Debiutantka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/05aa5a4c81be56934cd8b045fbf299e5

• MomToBe Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dlugie sa Twoje cykle?? Na wykresie temperatura sie calkiem ladnie pnie...dzis delikatnie spadla ale jutro moze spowortem wzrosnac..to 11 dzien fazy lutealnej takze za 3-4 dni ja bym sprawdzila test ciazowy,teraz moglo byc za wczesnie ,widze ze testy ciazowe wyszly negatywnie,moglo byc za wczesnie na nie.

atdci09k96uspmjm.png
    e790355cf3.png
  • aleksandra Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki - dziś już temp spada 38.5 więc raczej nic z tego :(

• mindusia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się tak na ciążowe objawy nie nastawiała to dopiero 4dpo
    zresztą masz detektor płodności on na podstawie wpisywanym objawów oblicza ci procentowo an ile % możesz być w ciąży.

Powodzenia

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ