Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wykres po poronieniu
Odpowiedz

wykres po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zacząć uzupełniać wykres jeżeli jestem po poronieniu i miałam robiony zabieg?

preg.png
  • mala_mi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabieg traktuje się jako pierwszy dzień cyklu (choć niektórzy liczą dopiero od dnia 'po'). Zwykle temperatura szaleje, więc wykres wygląda dziwnie.
    Pewnie już o tym wiesz, ale z myśleniem o kolejnej ciąży lepiej odczekać przynajmniej do pierwszego okresu po łyżeczkowaniu.

9f7jzbmhwqv82yrb.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dopiero zaczełam mierzyć temperature po zabiegu także zobaczymy jak ten wykres bedzie sie kształował.
    Z kolejnymi staraniami to narazie odpuszczamy zobacze co mi gin powie na wizycie kontrolnej ale tak dla własnego spokoju to mysle ze przynajmniej dwa cykle albo troche wiecej trzeba odczekać.

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ