X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres-pytanie o zmiany
Odpowiedz

Wykres-pytanie o zmiany

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misiak17 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2020, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Jak zmienić w aplikacji termin miesiączki? Niechcący kliknęłam nie ten dzień a wogole nie mogę odnaleźć się w tej aplikacji w tych zmianach.
    Z góry dziekuje za odpowiedź.

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • KaaiaN Koleżanka

Wysłany: 14 listopada 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na górze po lewej stronie masz trzy kreseczki, wchodzisz w Mój profil-> rozpoczęcie cyklu :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2020, 10:04

l22nmg7ya3txjui0.png
  • misiak17 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2020, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ