SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres temperatur a owulacja. Pomóżcie ❤️
Odpowiedz

Wykres temperatur a owulacja. Pomóżcie ❤️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2024, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jest to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury, czy mogłybyście zerknąć i doradzić czy według Was mogło dojść do owulacji i kiedy? Od ponad roku się staramy, ale zmagam się z nieregularnymi miesiączkami i bezowulacyjnymi cyklami 😔 Przez to nie umiem określić, kiedy mam owulację. Śluzu też nie potrafię ogarnąć bo nie jest w dużych ilościach. W tym roku już miałam z 4 cykle bezowulacyjne 😔 w przeciągu roku byłam u 4 ginekologów i żaden nie podszedł do tego poważnie. W przyszłym tygodniu idę na wizytę z polecenia wielu osób, ale nie nastawiam się pozytywnie bo ciągle wychodzę rozczarowana. Mam 30 lat i nie mogę słuchać, że mam czas 🙉 liczę na waszą pomoc ❤️

d55b1b35a77aadeb3154b46b94cc074e.png

👩‍❤️‍👨 31&36

🔸Starania od 03.2023r.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
    🔸AMH 7,17 (04.25r.)
    🔸PCO (metaboliczny)
    🔸Badanie nasienia + posiew✅

🔸Cykle długie 38-45 dni
    🔸Późne owulacje 23-30dc

07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
    09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
    09.25 drożność jajowodów ✅
    10.25-12.25 stymulacja aromek ❌

Suplementy: Inozytol, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, pregna start
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2024, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cbag wrote:
    1b6c185beae2330a291f727239472b97.png

Ja też dopiero się uczę, ale na ten cykl się nie nastawiam. Mam niereguralne miesiączki i cykle bezowulacyjne choć mam już wdrożone leczenie to zobaczymy 🙈

👩‍❤️‍👨 31&36

🔸Starania od 03.2023r.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
    🔸AMH 7,17 (04.25r.)
    🔸PCO (metaboliczny)
    🔸Badanie nasienia + posiew✅

🔸Cykle długie 38-45 dni
    🔸Późne owulacje 23-30dc

07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
    09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
    09.25 drożność jajowodów ✅
    10.25-12.25 stymulacja aromek ❌

Suplementy: Inozytol, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, pregna start
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ