Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wykres temperatur a owulacja. Pomóżcie ❤️
Odpowiedz

Wykres temperatur a owulacja. Pomóżcie ❤️

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pelasia30 Znajoma

Wysłany: 14 lipca, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jest to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury, czy mogłybyście zerknąć i doradzić czy według Was mogło dojść do owulacji i kiedy? Od ponad roku się staramy, ale zmagam się z nieregularnymi miesiączkami i bezowulacyjnymi cyklami 😔 Przez to nie umiem określić, kiedy mam owulację. Śluzu też nie potrafię ogarnąć bo nie jest w dużych ilościach. W tym roku już miałam z 4 cykle bezowulacyjne 😔 w przeciągu roku byłam u 4 ginekologów i żaden nie podszedł do tego poważnie. W przyszłym tygodniu idę na wizytę z polecenia wielu osób, ale nie nastawiam się pozytywnie bo ciągle wychodzę rozczarowana. Mam 30 lat i nie mogę słuchać, że mam czas 🙉 liczę na waszą pomoc ❤️

d55b1b35a77aadeb3154b46b94cc074e.png

• Cbag Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój już 3 cykl z monitoringiem teraz mam nadzieję że się uda 🤞🏼 okaże się jeszcze 6 dni jak to długo czekać

• Cbag Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1b6c185beae2330a291f727239472b97.png

• Pelasia30 Znajoma

Wysłany: 11 sierpnia, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cbag wrote:
    1b6c185beae2330a291f727239472b97.png

Ja też dopiero się uczę, ale na ten cykl się nie nastawiam. Mam niereguralne miesiączki i cykle bezowulacyjne choć mam już wdrożone leczenie to zobaczymy 🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ