Wykres temperatury.
-
Ja też mam pytanie dotyczące wykresu. Generalnie jej drugiej części. Miałam w tym miesiącu infekcję zatok i te podwyzszone temperatury to pewnie wynik infekcji. Na dwa dni przed planowaną owulka temp spadła, po czym wzrosła i znowu spadła... Wiem, że jeszcze mało dni po teoretycznej owulacji, ale dziwi mnie ten wzrost i spadek.. Temperatura powinna już być na wyższym poziomie ☹️ jak myślicie, czy przez te infekcję mogłam nie mieć owulacji?
Śluz wskazywał na to, że owulacja miała miejsce (chociaż nie był przezroczysty tylko trochę mleczny- ciągnący i było go dużo). -
Bebetka93 wrote:Ja też mam pytanie dotyczące wykresu. Generalnie jej drugiej części. Miałam w tym miesiącu infekcję zatok i te podwyzszone temperatury to pewnie wynik infekcji. Na dwa dni przed planowaną owulka temp spadła, po czym wzrosła i znowu spadła... Wiem, że jeszcze mało dni po teoretycznej owulacji, ale dziwi mnie ten wzrost i spadek.. Temperatura powinna już być na wyższym poziomie ☹️ jak myślicie, czy przez te infekcję mogłam nie mieć owulacji?
Śluz wskazywał na to, że owulacja miała miejsce (chociaż nie był przezroczysty tylko trochę mleczny- ciągnący i było go dużo).
Najlepiej zmierz progesteron w 7 dniu po owulacji i będzie wiadomo czy była )
Bebetka93 lubi tę wiadomość
-