X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres temperatury.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 5 stycznia 2021, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Dziewczyny mozecie zerknąć na moj wykres?Jaka temp musi się utrzymywać żeby była szansa na ciąże? O ile może spać w dół i będzie ok? Dajcie znać. To koj pierwszy cykl z mierzeniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2021, 19:05

• Landrynka25 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2021, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie można wejść w wykres

• blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 5 stycznia 2021, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak można go dołączyć do postu?

Wysłany: 6 stycznia 2021, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego nie wiem ale możesz udostępnić wykres

• blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 6 stycznia 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka25 wrote:
    Tego nie wiem ale możesz udostępnić wykres

Udostępniony :)

Wysłany: 7 stycznia 2021, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko powiedzieć jeżeli nie ma się porównania z poprzednimi cyklami ale tak według mnie to ładnie się utrzymuje temperatura 👍

• Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam pytanie dotyczące wykresu. Generalnie jej drugiej części. Miałam w tym miesiącu infekcję zatok i te podwyzszone temperatury to pewnie wynik infekcji. Na dwa dni przed planowaną owulka temp spadła, po czym wzrosła i znowu spadła... Wiem, że jeszcze mało dni po teoretycznej owulacji, ale dziwi mnie ten wzrost i spadek.. Temperatura powinna już być na wyższym poziomie ☹️ jak myślicie, czy przez te infekcję mogłam nie mieć owulacji?
    Śluz wskazywał na to, że owulacja miała miejsce (chociaż nie był przezroczysty tylko trochę mleczny- ciągnący i było go dużo).

* starania od 10.2020
    * pozytywny test ciążowy 01.2021
    * ciąża obumarła, zabieg łyżeczkowania 03.2021

*24.04.2021 II !
    *11.05.2021 mamy serduszko <3

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 10 stycznia 2021, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bebetka93 wrote:
    Ja też mam pytanie dotyczące wykresu. Generalnie jej drugiej części. Miałam w tym miesiącu infekcję zatok i te podwyzszone temperatury to pewnie wynik infekcji. Na dwa dni przed planowaną owulka temp spadła, po czym wzrosła i znowu spadła... Wiem, że jeszcze mało dni po teoretycznej owulacji, ale dziwi mnie ten wzrost i spadek.. Temperatura powinna już być na wyższym poziomie ☹️ jak myślicie, czy przez te infekcję mogłam nie mieć owulacji?
    Śluz wskazywał na to, że owulacja miała miejsce (chociaż nie był przezroczysty tylko trochę mleczny- ciągnący i było go dużo).

Najlepiej zmierz progesteron w 7 dniu po owulacji i będzie wiadomo czy była :))

Bebetka93 lubi tę wiadomość

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2021, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz od kilku dni masz tempkę dokładnie na tym samym poziomie?

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
  • blondynka2104 Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2021, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    judysia86 wrote:
    teraz od kilku dni masz tempkę dokładnie na tym samym poziomie?

Tak rano ciagle 36,8 :) w ciągu dnia i wieczorem 37,2 :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ