X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wykres temperatury a antybiotyk
Odpowiedz

wykres temperatury a antybiotyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda.g85 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. musiałam na chwilę odłożyć starania z uwagi na kilkutygodniowe przyjmowanie tetracykliny jednak nadal mierzę temperaturę i robię tetsy owu. i tu mam pytanie.czy anytybiotyk może mieć wpływ na wykres i przesunięcie owulacji? antybiotyk biorę 3 tydzień, jestem w 15dc, temperatura skacze, testy owulacyjne negatywne, śluz jest. do tej pory testy pozytywne wychodziły w okolicy 12-13 dc a tym razem nic.

zem3i09k945lhtw9.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ