Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykres trójfazowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kurrraa Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) To mój pierwszy wpis na tym forum, może ktoś wyrazi swoją opinię...
    Czy w przypadku mojego wykresu skok temperatury w 7 dniu po owulacji jest wystarczający, żeby mówić o wykresie trójfazowym? (oczywiście jeśli ta temperatura dalej utrzyma się na takim poziomie).

94f28c826ffe43eefc9cf477f79d380e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 07:58

Iwka lubi tę wiadomość

• Iwka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurrraa wrote:
    Cześć wszystkim :) To mój pierwszy wpis na tym forum, może ktoś wyrazi swoją opinię...
    Czy w przypadku mojego wykresu skok temperatury w 7 dniu po owulacji jest wystarczający, żeby mówić o wykresie trójfazowym? (oczywiście jeśli ta temperatura dalej utrzyma się na takim poziomie).

94f28c826ffe43eefc9cf477f79d380e.png
    Gratulacje !!!!!

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ