X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Wykresik..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tu od niedawna.. nie do końca jeszcze wszystko rozumiem dlatego byłabym bardzo wdzięczna aby ktoś spojrzał na mój wykresik czy wszystko wygląda w porządku..

201411191762.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres wygląda prawidłowo pod względem faz temperatur (jest faza wyższych i niższych temp) tylko brakuje śluzu a śluz jest nawet powiedziałabym ważniejszy niż temp. Polecam na przyszłość sprawdzać śluz i spróbować wyznaczyć dzień szczytu czyli w którym dniu był najlepszej jakości (nie chodzi o ilość tylko JAKOŚĆ).
    Polecam zapoznać się z zasadami NPR bo OF zazwyczaj źle wyznacza dni płodne.
    W poradach pamiętnikowych zamieściłam najpotrzebniejsze info dot. NPR. Polecam bo wbrew pozorom to nie jest trudne :)

https://ovufriend.pl/pamietnik/mialo-byc-tak-pieknie,446.html

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanessa próbowałam je rozróżniać jednak nie do końca mi się to udawało :) ale jeszcze nie byłam tutaj zalogowana więc sobie darowałam wyciąganie wniosków :)
    owulację sprawdzałam testem owulacyjnym..

201411191762.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ