Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temp. a @ - możliwe??
Odpowiedz

Wysoka temp. a @ - możliwe??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magdabalbina Znajoma

Wysłany: 19 maja 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, może Wy będziecie mądrzejsze ode mnie - od owu moja temperatura utrzymuje się mniej więcej na poziomie 36,8 - jak dla mnie b. wysokim :P W poprzednich cyklach już 2-3 dni przed @ temperatura spadała, a tym razem dziś moje plamienie przerodziło się w @, a temperatura poszybowała jeszcze o 0,03 st. w górę. O co chodzi?? Wczoraj robiłam test, ale wyszedł negatywny. Przeziębiona się nie czuję, nie mam też klasycznych bóli brzucha jak przy @, ale jednak powolutku sobie ciurka...

• Asta Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdabalbina jak najbardziej temperatura w trakcie okresu może być podwyższona. Zdarza się, że temperatura spada przed, w trakcie okresu, a czasem po... Spotkałam się już z przypadkami, że spadała dopiero w pobliżu owulacji, więc nie ma na to reguły.

Maluszek lubi tę wiadomość

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
  • magdabalbina Znajoma

Wysłany: 19 maja 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Asta za odpowiedź, bo ja już zaczynałam sobie wkręcać, że jednak może jakimś cudem... No nic, niech ta @ się kończy, czas zacząć na nowo! :)

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez spada w polowie okresu jezeli Cie to pocieszy :)

magdabalbina lubi tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na ogół spada 2 lub 3 dnia @ :)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ