X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wysoka temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Helen Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Dziękuję :* Nie poddawaj się tylko :) Ja się nie poddam ;)
    Czesc, zrob bete, czasami z tymi aptecznymi jest tak ze moga ci nie wykryc.
    jak dlugie masz cykle?

feegu6l.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 32-35 i nadal żadnych objawów na @ tylko bolące sutki już od jakiś 8 dni. Testy nadal - , już nie wiem co mam o tym myśleć wczoraj temp 36,62 dziś 36,60
    9a1cc41e9fe8818e2f93692eb7754b5e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:06

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ