Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wysoka temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy możecie zerknąć na mój wykres i coś poradzić? Przez cały cykl od początku mam wysoką temperaturę. Na początku byłam trochę chora, więc może temperatura dlatego była wyższa, ale teraz... nie rozumiem... wykres wskazuje na to, że to był cykl bezowulacyjny. Co może znaczyć taka wysoka temperatura? A może w tzw. międzyczasie jak już mi ta choroba przeszła któregoś tam dnia i moja temperatura spadła to była owulacja i był skok, ale tego nie widać, bo wykres jest zaburzony przez wysokie tempki chorobowe? Wiem, że to teoria bez sensu, ale trochę się martwię... Bo wątpię, żeby bromergon i clo miały wpływ na temperaturę...

Aha i dodam jeszcze, że w tym cyklu w ogóle nie przestały mnie bolec piersi. Na początku jak dostałam @ wydawało mi się, że przechodzi, ale od 2dc miałam brać CLO i nie przestały. Wiem, że po CLO bolą piersi. A od dwóch dni ból się zwiększył no i są mega mega wrażliwe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 13:42

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rób test, w ciąży nie powinnaś brać CLO i bromergonu

• agania Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam dwa razy w dwóch innych dniach, ale jest negatywny.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ