wysoka temperatura mimo okresu
-
nick nieaktualnyWitajcie;
Mam pewien problem, bo nie wiem co sie dzieje. Mierzę temperaturę już od jakiegoś czasu, jednak coś takiego zdarzyło mi się poraz pierwszy.
Otóż miesiączka wystąpiła w terminie, trwała 7 dni, obfita, żadnych anomalii. Jednak zastanwia mnie, że temperatura nadal trzyma się na poziomie 36,6-36,7 (podczas gdy w innych cyklach było 36,4-36,5). Co o tym myślicie? Miałyście tak? Może jeszcze dodam, że przez chwilę byłam na diecie białkowej, czy to może mieć wpływ? Czekam na odpowiedzi. Dziękuje
-
joaa u mnie też temperatura nie spada przed okresem, ani w trakcie, dopiero np. po 3 dniach. U mnie to jest przedział 36.9-37,2. Ginekolog mówiła, że taka moja uroda, ale nie wiem, czy to jest standardowy tekst lekarzy, którzy nie znają odpowiedzi na nasze pytania
Chętnie poczytam opinie innych... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia; dziękuje za odpowiedź. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że u mnie jest juz 8 dzień cyklu...więc powinna już spaść. Jutro rano robię test, zobaczymy...choć zaczynam się zastawiać czy jednak nie mam jakiejś infekcji, biorąc pod uwagę normalny okres ...
Ale również chętnie "posłucham" innych opinii
-