X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wysoka temperatura mimo okresu
Odpowiedz

wysoka temperatura mimo okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie;
    Mam pewien problem, bo nie wiem co sie dzieje. Mierzę temperaturę już od jakiegoś czasu, jednak coś takiego zdarzyło mi się poraz pierwszy.
    Otóż miesiączka wystąpiła w terminie, trwała 7 dni, obfita, żadnych anomalii. Jednak zastanwia mnie, że temperatura nadal trzyma się na poziomie 36,6-36,7 (podczas gdy w innych cyklach było 36,4-36,5). Co o tym myślicie? Miałyście tak? Może jeszcze dodam, że przez chwilę byłam na diecie białkowej, czy to może mieć wpływ? Czekam na odpowiedzi. Dziękuje

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joaa u mnie też temperatura nie spada przed okresem, ani w trakcie, dopiero np. po 3 dniach. U mnie to jest przedział 36.9-37,2. Ginekolog mówiła, że taka moja uroda, ale nie wiem, czy to jest standardowy tekst lekarzy, którzy nie znają odpowiedzi na nasze pytania :)

Chętnie poczytam opinie innych :)

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia; dziękuje za odpowiedź. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że u mnie jest juz 8 dzień cyklu...więc powinna już spaść. Jutro rano robię test, zobaczymy...choć zaczynam się zastawiać czy jednak nie mam jakiejś infekcji, biorąc pod uwagę normalny okres ...
    Ale również chętnie "posłucham" innych opinii

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ