X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura, nadal ból piersi a okres?
Odpowiedz

Wysoka temperatura, nadal ból piersi a okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vioris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dziwny problem. Mianowicie w tym cyklu brałam Duphaston 16-26dc na regulację. Niestety @ nie przyszła po odstawieniu i miałam plamienia 32-34 dc ale takie delikatne jasnoróżowe i naprawdę niewielkie. Temperatura cały czas wysoko około 36,80 co jak na mnie jest wysoko bo zwykle w drugiej fazie mam koło 36.6-36.7. Wczoraj pojawiła się @ więc założyłam tampona i zakończyłam cykl. Wieczorem po wyjęciu tampon był nasiąknięty tak bardziej na brązowo-czerwono. Na noc był następny tampon i po nocy wyjęłam już tampona lekko zabarwionego na brązowo na końcówce. Na razie nie założyłam nowego i nic nie widać. Piersi bardzo mnie bolały od 33dc już i brzuch boli cały czas na @. Temperatura nie spadła i piersi nadal bolą i teraz nie wiem czy to @ przyszła, czy jednak nie? Testu nie robiłam, bo nie zakładam ciąży, jedno serducho było 17dc ale u mnie tak wcześnie to owulacji raczej nie ma... Zwykle koło 21-26 dc. W poprzednim cyklu @ wcale nie przyszła i wywoływana była Luteiną i trwała tylko 3 dni. Czy mogło to spowodować przesunięcie owulacji na wcześniejszy dzień niż zwykle? Ogólnie to tempka mi skoczyła po wzięciu pierwszej tabletki dupka i nie wiem czy ten skok był realny. Ogólnie to w ciążę nie wierzę, bo staramy się już rok, ale czy ktoś tak miał po duphastonie, że @ przyszła mimo braku spadku tempki i bólu piersi?

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • vioris Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę tylko,że @ nadal nie przyszła a test wyszedł pozytywny. Grube krechy. Niestety na usg dziś nic nie było widać i martwię się bardzo.

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzyłam na Twoj wykres i gratuluje ale uwazam ze trzeba isc do lekarza, napisz jak wrocisz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ