WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka temperatura, nadal ból piersi a okres?
Odpowiedz

Wysoka temperatura, nadal ból piersi a okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vioris Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dziwny problem. Mianowicie w tym cyklu brałam Duphaston 16-26dc na regulację. Niestety @ nie przyszła po odstawieniu i miałam plamienia 32-34 dc ale takie delikatne jasnoróżowe i naprawdę niewielkie. Temperatura cały czas wysoko około 36,80 co jak na mnie jest wysoko bo zwykle w drugiej fazie mam koło 36.6-36.7. Wczoraj pojawiła się @ więc założyłam tampona i zakończyłam cykl. Wieczorem po wyjęciu tampon był nasiąknięty tak bardziej na brązowo-czerwono. Na noc był następny tampon i po nocy wyjęłam już tampona lekko zabarwionego na brązowo na końcówce. Na razie nie założyłam nowego i nic nie widać. Piersi bardzo mnie bolały od 33dc już i brzuch boli cały czas na @. Temperatura nie spadła i piersi nadal bolą i teraz nie wiem czy to @ przyszła, czy jednak nie? Testu nie robiłam, bo nie zakładam ciąży, jedno serducho było 17dc ale u mnie tak wcześnie to owulacji raczej nie ma... Zwykle koło 21-26 dc. W poprzednim cyklu @ wcale nie przyszła i wywoływana była Luteiną i trwała tylko 3 dni. Czy mogło to spowodować przesunięcie owulacji na wcześniejszy dzień niż zwykle? Ogólnie to tempka mi skoczyła po wzięciu pierwszej tabletki dupka i nie wiem czy ten skok był realny. Ogólnie to w ciążę nie wierzę, bo staramy się już rok, ale czy ktoś tak miał po duphastonie, że @ przyszła mimo braku spadku tempki i bólu piersi?

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • vioris Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę tylko,że @ nadal nie przyszła a test wyszedł pozytywny. Grube krechy. Niestety na usg dziś nic nie było widać i martwię się bardzo.

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzyłam na Twoj wykres i gratuluje ale uwazam ze trzeba isc do lekarza, napisz jak wrocisz.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ