Witam. Mam dziwny problem. Mianowicie w tym cyklu brałam Duphaston 16-26dc na regulację. Niestety @ nie przyszła po odstawieniu i miałam plamienia 32-34 dc ale takie delikatne jasnoróżowe i naprawdę niewielkie. Temperatura cały czas wysoko około 36,80 co jak na mnie jest wysoko bo zwykle w drugiej fazie mam koło 36.6-36.7. Wczoraj pojawiła się @ więc założyłam tampona i zakończyłam cykl. Wieczorem po wyjęciu tampon był nasiąknięty tak bardziej na brązowo-czerwono. Na noc był następny tampon i po nocy wyjęłam już tampona lekko zabarwionego na brązowo na końcówce. Na razie nie założyłam nowego i nic nie widać. Piersi bardzo mnie bolały od 33dc już i brzuch boli cały czas na @. Temperatura nie spadła i piersi nadal bolą i teraz nie wiem czy to @ przyszła, czy jednak nie? Testu nie robiłam, bo nie zakładam ciąży, jedno serducho było 17dc ale u mnie tak wcześnie to owulacji raczej nie ma... Zwykle koło 21-26 dc. W poprzednim cyklu @ wcale nie przyszła i wywoływana była Luteiną i trwała tylko 3 dni. Czy mogło to spowodować przesunięcie owulacji na wcześniejszy dzień niż zwykle? Ogólnie to tempka mi skoczyła po wzięciu pierwszej tabletki dupka i nie wiem czy ten skok był realny. Ogólnie to w ciążę nie wierzę, bo staramy się już rok, ale czy ktoś tak miał po duphastonie, że @ przyszła mimo braku spadku tempki i bólu piersi?
21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
IVF GC Transfer zarodka 8A
jest
21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
IVF GC Transfer zarodka 8A
jest