Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wysoka temperatura pod koniec okresu???
Odpowiedz

wysoka temperatura pod koniec okresu???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.To mój 5 cykl z ovu.Zawsze przy okresie,aż do owulacji moja temp to maksymalnie 36.4-36.3.Po owulacji temp wzrasta do 36.7.W tej chwili mam 6 dzień cyklu a temperatura wzrosła do 36.7-36.6,co mnie bardzo zaskoczyło.Co może być powodem takiego skoku?

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś test dla pewności ?
    Temp może być też zależna od cyklu, ja nie mam takiej samej stałej temo w każdym cyklu czasem jest to 36,2 a czasem 36,5 zależy ale nie wiem od czego ;) hehe także za dużo nie pomogę.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam testu, bo mój okres był intensywny z skrzepami,więc ciąża odpada.Dotychczas miałam zawsze tak samo,a teraz hmm temp poszła w górę tak szybko...zobaczę jak będzie dalej

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ