X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wysoka temperatura pod koniec okresu???
Odpowiedz

wysoka temperatura pod koniec okresu???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.To mój 5 cykl z ovu.Zawsze przy okresie,aż do owulacji moja temp to maksymalnie 36.4-36.3.Po owulacji temp wzrasta do 36.7.W tej chwili mam 6 dzień cyklu a temperatura wzrosła do 36.7-36.6,co mnie bardzo zaskoczyło.Co może być powodem takiego skoku?

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś test dla pewności ?
    Temp może być też zależna od cyklu, ja nie mam takiej samej stałej temo w każdym cyklu czasem jest to 36,2 a czasem 36,5 zależy ale nie wiem od czego ;) hehe także za dużo nie pomogę.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nejsi88 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam testu, bo mój okres był intensywny z skrzepami,więc ciąża odpada.Dotychczas miałam zawsze tak samo,a teraz hmm temp poszła w górę tak szybko...zobaczę jak będzie dalej

5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ