X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoka tempka mimo okresu, co jest?
Odpowiedz

Wysoka tempka mimo okresu, co jest?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agagusia Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie? W poprzednim cylku temperatura na poczatku: 36.16-36.44
    Po owu: 36.58-37.18, 14 dni 2 fazy.
    28dc krwawienie, wiec rozpoczęłam nowy cykl. Dzies juz 5 dzien, nadal mam okres, a tempka waha sie miedzy 36.65-36.78.
    O co chodzi???

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może po skoku będą jeszcze wyższe, trzeba poczekać.

• Agagusia Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie wyjaśniło, 7dc nagły duzy spadek, kiedy z okresu juz tylko plamienie zostało. Mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie jak zwykle, czyli Ok 14 dc oczekuje skoku.

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ