X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Za niska temperatura
Odpowiedz

Za niska temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mircia Nowa

Wysłany: 22 lipca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wraz z mezem rozpoczelismy starania o dzidziusia, niestety wczesniej nie wiedzialam o istnieniu ovufriend, dlatego tez dopiero od 4 dni zaznaczam tempke (o 7 rano). Jestem w 19 dc. Mam spadek tempki wyglada to tak:
    16dc - 36,8 st
    17dc - 36,2 st
    18 dc - 36,2 st
    19 dc - 36,2 st
    Od paru dni czuje sie mega zmeczona i mam bardzo wrazliwe sutki, ale poza tym czuje sie normalnie.
    O co moze chodzic? Czy w ogole doszlo do owulacji jesli mam zanizona temp? Dodam ze moj cykl trwa 28 dni
    Pozdrawiam

• kasza Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jakikolwiek sens interpretacji temperatur jest dopero wtedy, gdy mierzy się cały cykl. Wynika to z tego że każda z nas jest inna i np. Twoje 36.2 może być dla ktorejś niskie a dla Twojego organizmu wysokie. W drugiej fazie cyklu również zdarzają się wahania, oczywiście na innym poziomie niż w fazie pierwszej.
    Pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość i czekać :) powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 23:18

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ