X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Za niska temperatura
Odpowiedz

Za niska temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mircia Nowa

Wysłany: 22 lipca 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wraz z mezem rozpoczelismy starania o dzidziusia, niestety wczesniej nie wiedzialam o istnieniu ovufriend, dlatego tez dopiero od 4 dni zaznaczam tempke (o 7 rano). Jestem w 19 dc. Mam spadek tempki wyglada to tak:
    16dc - 36,8 st
    17dc - 36,2 st
    18 dc - 36,2 st
    19 dc - 36,2 st
    Od paru dni czuje sie mega zmeczona i mam bardzo wrazliwe sutki, ale poza tym czuje sie normalnie.
    O co moze chodzic? Czy w ogole doszlo do owulacji jesli mam zanizona temp? Dodam ze moj cykl trwa 28 dni
    Pozdrawiam

• kasza Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jakikolwiek sens interpretacji temperatur jest dopero wtedy, gdy mierzy się cały cykl. Wynika to z tego że każda z nas jest inna i np. Twoje 36.2 może być dla ktorejś niskie a dla Twojego organizmu wysokie. W drugiej fazie cyklu również zdarzają się wahania, oczywiście na innym poziomie niż w fazie pierwszej.
    Pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość i czekać :) powodzenia! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 23:18

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ