X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zadziwiający wybór Ovufriend
Odpowiedz

Zadziwiający wybór Ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Limfa89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki proszę zerknijcie na mój wykres i powiedzcie czy ovu się czasem nie myli?

https://ovufriend.pl/graph/b239e8fd21328c3b0a50887118512811

17 dc miałam usg i lekarz powiedział, że widzi piękny dominujący pęcherzyk wielkości 21 mm... Nie możliwe jest, aby wytrzymał do dnia, w którym ovu wyznaczyło owulacje. Poza tym w dniu oznaczonej przez ovu owulacji moja szyjka była zamknięta, więc to się samo wyklucza...

Proszę o Waszą opinię.

• ka_tarzyna Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podobnie. Test pokazał co innego, a Ovu co innego (zdecydowanie później wyznaczył owulację). To tylko program i postępuje wg zakodowanych schematów... Ważne żeby obserwować siebie, a programem tylko się wspomagać. :-)

gg643e5ei3b53o9s.png
    bl9cgu1rq4wedujs.png

07.2019 drugi naturalsik :-)
    10.2017 naturalsik :-)
    Mam 4❄️
    4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
    AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:14

• Limfa89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kobietki za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ