X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zadziwiający wybór Ovufriend
Odpowiedz

Zadziwiający wybór Ovufriend

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Limfa89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki proszę zerknijcie na mój wykres i powiedzcie czy ovu się czasem nie myli?

https://ovufriend.pl/graph/b239e8fd21328c3b0a50887118512811

17 dc miałam usg i lekarz powiedział, że widzi piękny dominujący pęcherzyk wielkości 21 mm... Nie możliwe jest, aby wytrzymał do dnia, w którym ovu wyznaczyło owulacje. Poza tym w dniu oznaczonej przez ovu owulacji moja szyjka była zamknięta, więc to się samo wyklucza...

Proszę o Waszą opinię.

• ka_tarzyna Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam podobnie. Test pokazał co innego, a Ovu co innego (zdecydowanie później wyznaczył owulację). To tylko program i postępuje wg zakodowanych schematów... Ważne żeby obserwować siebie, a programem tylko się wspomagać. :-)

gg643e5ei3b53o9s.png
    bl9cgu1rq4wedujs.png

07.2019 drugi naturalsik :-)
    10.2017 naturalsik :-)
    Mam 4❄️
    4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
    AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:14

• Limfa89 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kobietki za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ