X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Zakres bieżącego cyklu
Odpowiedz

Zakres bieżącego cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mpc Znajoma

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, moze wiecie jak znienić zakres bieżącego cyklu ? Wczoraj zalogowałan sie do ovu i przyjął to za 1 dc a tak naprawdę to już 24 dc. Jest na to jakiś sposób?
    Będę wdzięczna za info :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdź w ustawienia -> moje konto -> zmień dane początkowe i wpisz date rozpoczęcia cyklu :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ