Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zanik bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasionopataka Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem 3 dni przed planowana miesiączka i ból piersi mi zanikł. Znaczy rano jeszcze był a teraz mogę je ściskać i nic. W tym cyklu nie staraliśmy się z mężem o fasolkę. Czy to zapowiada miesiączkę ? Dziś moja temperatura wynosiła 36,8 pod pachą. Brzuch mnie pobolewa. Czy ten zanik to coś nieprawidłowego ? Trochę się tym zestresowałam

• kasienka1188 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też ostatnio tuż przed miesiączką (1-2 dni) przestały boleć piersi. Najbardziej bolą około tygodnia przed spodziewaną miesiączką. Być może niebawem dostaniesz okres po prostu.

29 lat, starania wstrzymane na kilka miesięcy

fc6fd5c0d922ecc4903d1293fd003df1.png
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zniknęły różne objawy przed. Ale zauważyłam, że ja tak mam po prostu ;)

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ