Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zanik bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasionopataka Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem 3 dni przed planowana miesiączka i ból piersi mi zanikł. Znaczy rano jeszcze był a teraz mogę je ściskać i nic. W tym cyklu nie staraliśmy się z mężem o fasolkę. Czy to zapowiada miesiączkę ? Dziś moja temperatura wynosiła 36,8 pod pachą. Brzuch mnie pobolewa. Czy ten zanik to coś nieprawidłowego ? Trochę się tym zestresowałam

• kasienka1188 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też ostatnio tuż przed miesiączką (1-2 dni) przestały boleć piersi. Najbardziej bolą około tygodnia przed spodziewaną miesiączką. Być może niebawem dostaniesz okres po prostu.

29 lat, starania wstrzymane na kilka miesięcy

fc6fd5c0d922ecc4903d1293fd003df1.png
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zniknęły różne objawy przed. Ale zauważyłam, że ja tak mam po prostu ;)

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ