X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zanik bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasionopataka Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem 3 dni przed planowana miesiączka i ból piersi mi zanikł. Znaczy rano jeszcze był a teraz mogę je ściskać i nic. W tym cyklu nie staraliśmy się z mężem o fasolkę. Czy to zapowiada miesiączkę ? Dziś moja temperatura wynosiła 36,8 pod pachą. Brzuch mnie pobolewa. Czy ten zanik to coś nieprawidłowego ? Trochę się tym zestresowałam

• kasienka1188 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też ostatnio tuż przed miesiączką (1-2 dni) przestały boleć piersi. Najbardziej bolą około tygodnia przed spodziewaną miesiączką. Być może niebawem dostaniesz okres po prostu.

29 lat, starania wstrzymane na kilka miesięcy

fc6fd5c0d922ecc4903d1293fd003df1.png
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zniknęły różne objawy przed. Ale zauważyłam, że ja tak mam po prostu ;)

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ