X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Zanik bólu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasionopataka Nowa

Wysłany: 18 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem 3 dni przed planowana miesiączka i ból piersi mi zanikł. Znaczy rano jeszcze był a teraz mogę je ściskać i nic. W tym cyklu nie staraliśmy się z mężem o fasolkę. Czy to zapowiada miesiączkę ? Dziś moja temperatura wynosiła 36,8 pod pachą. Brzuch mnie pobolewa. Czy ten zanik to coś nieprawidłowego ? Trochę się tym zestresowałam

• kasienka1188 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też ostatnio tuż przed miesiączką (1-2 dni) przestały boleć piersi. Najbardziej bolą około tygodnia przed spodziewaną miesiączką. Być może niebawem dostaniesz okres po prostu.

29 lat, starania wstrzymane na kilka miesięcy

fc6fd5c0d922ecc4903d1293fd003df1.png
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zniknęły różne objawy przed. Ale zauważyłam, że ja tak mam po prostu ;)

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ