X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów zerknijcie na wykres :)
Odpowiedz

zerknijcie na wykres :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda24 Znajoma

Wysłany: 3 maja 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Czy ktoś mi pomoże zinterpretować wykres? Staram się o 2 dziecko, karmię piersią 11-miesiecznego synka. Ovu wyznaczyło owulację na 15 dc, ale mi się wydaje że była w 16 dc. Mierzę temperaturę o tej samej porze, ale każda nocka jest inna - czasem tylko 2 pobudki na kp, czasem co godzinę :/ Miesiączka wróciła w styczniu, cykle wmiare regularne ale problem z późną owulacją i krótką fazą lutealną 8-9 dni...

https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

Jakub 11.06.2017 <3
  • Staraczka123 Nowa

Wysłany: 4 czerwca 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aby udostępnić swój wykres musisz:
    1) wejść w "MOJE OVU"
    2) następnie "Bieżący wykres"
    3) kliknąć pod wykresem "Udostępnij wykres"
    4) w zakładce "MINIATURA" skopiować adres URL wykresu
    5) wkleić adres URL na forum

Wchodząc w Twój link otwiera się mój wykres.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ