Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów zmiana daty owulacji
Odpowiedz

zmiana daty owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paaatiii87 Nowa

Wysłany: 13 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, moze sie powtarzam, ale jestem tutaj nowa i jakos nie moge znalezc odpowiedzi na swoje pytanie;) mianowicie, obecnie jestem w 31 dniu cyklu, jakies dwa dni temu ovu wyznaczylo mi owulacje na 26 dzien, jednak po wprowadzeniu dzisiejszej temperatury przeniosl ja na 27. Mozecie mi powiedziec, czym to jest spowodowane?? z gory dziekuje za odpowiedz ;)

Paaatiii87
    fecd035f5970af04296620e86919d04f.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OF nie wyznacza owulacji. Owulkę można wyznaczyć tylko i wyłącznie poprzez monitoring owulacji. ŻADNĄ metodą obserwacji NIE wyznacza sie owulacji tylko dni PŁODNE i NIEPŁODNE. A to kiedy OF wyzancza dni płodne często mija sie z prawda więc lepiej sie tym nie kieruj bo będziesz mieć mętlik w głowie i przegapić najbardziej płodny okres :)

U Ciebie pierwsza wyższa temp. była 29 dc a dni płodne skończyły się 32 dc więc nie tak jak OF prorokował :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 15:41

Nona lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • paaatiii87 Nowa

Wysłany: 16 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki, dzieki bardzo;)

Paaatiii87
    fecd035f5970af04296620e86919d04f.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ