Zmiany przed okresem
-
Hej, staram się z partnerem o dziecko około 6 miesięcy i od tego czasu zmieniły mi się objawy przed miesiączka. Zawsze miałam trochę większy brzuch, tkliwość piersi i chęć na słodycze a teraz mój brzuch wygląda jak balon mam wzdęcia do tego częstomocz i bolą mnie jajniki a apetyt na słodycze słaby czy to normalne?
-
Ja mam to samo. Od kiedy się staramy mam co miesiąc wrażenie ze jestem w ciąży dopóki nie zacznę odczuwać bólu okresowego… ale wciąż jest inaczej niż przed staraniami. Mam wzdęcia bóle jajników, czasami lekkie biegunki, coś mi jeździ po brzuchu tak jakby doszło do zapłodnienia…
-
Annamania wrote:Ja mam to samo. Od kiedy się staramy mam co miesiąc wrażenie ze jestem w ciąży dopóki nie zacznę odczuwać bólu okresowego… ale wciąż jest inaczej niż przed staraniami. Mam wzdęcia bóle jajników, czasami lekkie biegunki, coś mi jeździ po brzuchu tak jakby doszło do zapłodnienia…
-
Nie mam pojęcia. W przypadku 1 ciąży zaskoczyło „od razu „ w 1 cyklu wiec nie mam porównania. Ale na 4 cykle w których się staramy to chyba tylko w 1 od początku czułam, ze przyjdzie @. W pozostałych zawsze coś się działo inaczej. W dodatku skróciły mi się cykle. Z 29-31 na 26-28
-
nick nieaktualny
-